Makelaar:

Broersma Nieuwbouw
info@highend-amsterdam.nl

020 305 97 88

broersma.nl​

Aannemer:

Ontwikkelaars

Vinkbouw

info@vinkbouw.nl

Tel. 0172 520 260

vinkbouw.nl

Kraaipan Ontwikkeling B.V.
Cruquiusweg 94 B
1019 AJ Amsterdam

2019 © HIGH END                   

EIGENZINNIG WONEN

IN NOORD

16 APPARTEMENTEN  

VERWACHT NAJAAR 2019

 

GEBOUW

STOER & VERFIJND

High End is een kleinschalig gebouw met 14 woningen van circa 45 tot 95 m2 en twee woon-werkwoningen van 150 m2, ideaal vanwege de flexibele indeling omdat je zelf bepaalt waar je woon-werk grens ligt. De uitstraling van de appartementen is stoer, transparant en verfijnd door veel glas en details van goud geanodiseerd aluminium. Met raampartijen van vloer tot plafond komt het licht mooi de woonruimte binnen. De netto plafondhoogte van 2.85 meter geeft een ruimtelijk gevoel.

 

De architecten ontwierpen heerlijke buitenruimtes op het zuiden over de volle breedte met geïntegreerd groen. High End grenst aan een binnenplein met bomen.

Het gebouw heeft 6 woonlagen met 2 of 3 appartementen per verdieping. Er zijn mogelijkheden voor een woon/werk combinatie, bijvoorbeeld een praktijk, atelier of kantoor aan huis.

 

Duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en een energiezuinig verwarmingssysteem, geven lagere energielasten. Parkeren kan op je eigen plek in de garage, die op loopafstand is. Je fiets stal je veilig binnen, in de eigen fietsenstalling.

 
APPARTEMENTEN

TYPE B

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Pellentesque vulputate tortor vel risus varius, a tincidunt metus lacinia.

 

 

  • Aliquam id arcu nec ipsum vehicula rhoncus.

  • Duis vel odio nec enim tristique consectetur eu sit amet nunc.

  • Pellentesque vel augue in urna ultrices tempor ut non lectus.

 

 

  • Proin efficitur ligula id metus bibendum tristique.

  • Praesent ut neque eu mauris tempus iaculis.

WONINGSELECTOR

Bij aanklikken appartement pop up van factsheet met download mogelijkheid van plattegronden

WONINGSELECTOR

Bij aanklikken appartement pop up van factsheet met download mogelijkheid van plattegronden

BALKONS, BUITEN & NATUUR

lijkt me goed om vanuit hier ook te linken naar locatie, daar hoort natuur wat mij betreft meer bij maar ik begrijp de toevoeging op deze plek. 

[TEKST 50 woorden.  Over het de natuur in huis met de balkons]

De woningen hebben heerlijke buitenruimtes op het zuiden over de volle breedte met geïntegreerd groen. In de buurt bevinden zich op de lagere groene daken daktuinen en is ruimte voor dak parken, watertuinen, kassen en moestuinen.

 

De groene hoven zijn openbaar terrein met mogelijk een collectief beheer. Het regenwater wordt opgevangen en zichtbaar als aantrekkelijke waterpartij afgevoerd naar het Tolhuiskanaal.

Voor een natuurbreak ga je naar 50/50 Green of het Noorderpark -->

PARKEREN

De parkeergarage is op loopafstand en een eigen plek is optioneel te koop. Op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging met ruimte voor ca. 90 fietsen.

Door het parkeren los te koppelen van de woningen hebben alle tuinen volle grond. Bewoners parkeren hun auto in parkeergarages aan de Distelweg en Asterweg.

INTERESSE

Achter de schermen wordt  de verkoop en de bouw van High End voorbereid.

 

Vul je gegevens in als je op de hoogte wilt blijven.

 

We verwachten dat de verkoop in het najaar van 2019 gaat starten. De planning is dat het gebouw klaar is in het eerste kwartaal van 2021. De prijzen van de appartementen zijn nu nog niet bekend, een indicatie van het prijssegment is van circa 300.000 tot 800.000 euro. 

Heb je nu al vragen stuur dan een e-mail naar info@highend-amsterdam.nl of neem telefonisch contact op met Broersma Makelaardij T 020 305 97 88.

 

ARCHITECT

XOOMlab-collega’s Harvey Otten, Rene de Prie, Joost Vorstenbosch en Dirk Jan van Wieringhen Borski zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van het gebouw. XOOMlab is een coöperatie van ontwerpers, ontwikkelaars en ondernemers. Afhankelijk van de aard en de schaal van de opgave werken zij in verschillende vormen samen. Door processen anders te organiseren komen zij tot verrassende resultaten.

 

Voor de opbouw van de gevel hebben zij zich laten inspireren door de kunstenaar Jan Schoonhoven, een van de belangrijkste abstracte Nederlandse kunstenaars van de 20ste eeuw. Schoonhoven streefde naar een objectieve kunst volgens geometrische en minimale principes. XOOMlab gaat een stap verder: de uitvoering van de gevel wordt high-end in goudkleurig geanodiseerd aluminium uitgevoerd.

Broersma Nieuwbouw
020 - 305 97 88
info@highend-amsterdam.nl

 

Koningslaan 14
1075 AC Amsterdam