2019 © HIGH END                   

 

- LOCATION -

- HOURS -

- EVENTS -

VERWACHT NAJAAR 2019

16 APPARTEMENTEN  

EIGENZINNIG EN DUURZAAM WONEN IN  NIEUW NOORD

GEBOUW

STOER & VERFIJND

High End is een kleinschalig gebouw met 16 woningen van circa 40 tot 90 m2. De uitstraling is stoer, transparant en verfijnd door veel glas en details van goud geanodiseerd aluminium. Door de hoge glazen gevels komt het licht mooi de woonruimte binnen.
 
De architecten ontwierpen heerlijke buitenruimtes op het zuiden,  en met inbegrepen van groen blijvende klimplanten. High End grenst aan een binnenplein met bomen.

Het gebouw heeft 6 woonlagen met 2 of 3 appartementen per verdieping. Duurzame oplossingen zoals zonnepanelen geven lagere energielasten. Parkeren kan op je eigen plek in de garage, die op loopafstand is.
 

 

LOCATIE

BUURT MET AMBITIE

High End ligt in Buiksloterham & Co in Amsterdam Noord; een stoere stadswijk in ontwikkeling tussen Eye en NDSM. Dit deel van Amsterdam is het Williamsburg van New York. Hip, avontuurlijk en artistiek zijn de woorden die bij dit stukje van Noord passen. Het is 5 minuten fietsen naar het NDSM-terrein met winkels en restaurants als Pllek, Noorderlicht, Loetje aan het IJ en restaurant Smaaqt.

Antiek, design of duurzaam vind je in de De Van der Pekstraat en op zaterdag is er op het Buikslotermeerplein een gezellige boerenmarkt.

Vanaf High End is het 10 minuten fietsen naar de pont en varen dag en nacht. De Ring A10 is binnen 5 minuten bereikbaar.

 

CONTACT

Achter de schermen wordt de verkoop en de bouw van High End voorbereid.

 

Vul je gegevens in als je op de hoogte wilt blijven. We verwachten dat de verkoop <in het najaar van 2019?> gaat starten.

 

De prijzen van de appartementen zijn nu nog niet bekend, een indicatie van het prijssegment is van circa 300.000 tot 700.000 euro. 

Broersma Nieuwbouw
020 - 305 97 88
info@highend.nl

Koningslaan 14
1075 AC Amsterdam

BNB Architecten

b-n-b.nl

BO6

bo6.nl

Pedro de Medinalaan 87b
1086 XP Amsterdam

XOOMLAB

xoomlab.nl

 

Cruquiusweg 94B

1019 AJ Amsterdam